Skadedyrkontroll1

Trenger du  hjelp mot skadedyr? 

Skadedyrkontroll – skadedyrfirma Odda

Skadedyrkontroll Odda

Odda har de fleste skadedyrene vi normalt sett finner i Norge. Skadedyr som mus, rotter, sukkermaur, stokkmaur, skjeggkre, sølvkre, veps, veggedyr, borebiller og andre typer insekter som kommer inn i hus, får vi henvendelser på også på Odda. Ta kontakt hvis du trenger hjelp med skadedyr i ditt hjem eller din bedrift.

Skadedyrkontroll Odda

Kontakt skadedyrfirma

Hvis du mistenker at du har et skadedyrproblem, bør du kontakte oss i skadedyrkontroll1 for hjelp. Vi har kompetanse, utstyr, erfaring og tilgang på riktige midler for  å bli kvitt alle typer skadedyr. Vi bekjemper mus, rotter, kakerlakker, veggedyr, skkjeggkre, stokkmaur, sukkermaur og mye mer. Vi vil kunne gi deg råd om hvordan du kan forebygge mot skadedyr, slik at du hindrer at skadedyrene kommer tilbake.

Rotter i Odda

Rotter kommer ofte inn via {åpninger} og defekter i fundament og rørsystem. Vi har lang erfaring med disse dyrene og deres adferdsmønster. Vi vet hvordan å bli kvitt rotter. Våre teknikere og samarbeidspartnere hjelper til med å løse problemer med rotter i hus.

rotte

Mus i Odda

Mus er regnet for å være det største skadedyret i verden. De er ofte et problem utover høsten når gnagere som skogmus trekker inn i boliger. Har du opplevd dette tidligere anbefaler vi at forebyggende tiltak blir satt i gang i løpet av sommeren, eller tidlig høst for å stoppe mus før de er kommet inn. Vi har lang erfaring i å bli kvitt mus og hvordan vi kan forebygge mot mus i huset.

Vi rådfører og hjelper til med å gjøre de rette tiltakene for at du skal få en bolig uten mus.

mus

Maur

Maur er et av de insektene som skaper størst problemer i våre boliger på vår og sommer. Stokkmaur kan i noen tilfeller ødelegge for store verdier. De kan gnage i treverk å lage store reir som kan gjøre at det oppstår svekkelser i treverket. Dersom stokkmaur lager reir i bolig, finner vi ofte vannskader eller fuktproblematikk i det samme området. Vi vet hvordan vi blir kvitt maur og finner årsaken til at problemet med maur har oppstått.

Sukkermaur oppfører seg i mange tilfeller ganske likt som stokkmaur. De er mye mindre i størrelse, men kan også bygge reir i treverk og isolasjonsmaterialer. Sort jordmaur/sukkermaur er ofte mer avhengig av fuktighet i treverk for å gjøre noe vesentlig skade. Vi fjerner maur og gir råd i hva man kan gjøre for å forhindre maur angrep i fremtiden.

sort jordmaur

Insekter i hus

Vi har mange andre typer insekter som også er betydelige skadedyr i Norge. Skadedyr som skjeggkre, veggedyr, borebiller (husbukk og stripet borebille), brun pelsbille, sølvkre og mange andre billetyper kan også gjøre skade eller være utrivelig å få i hus.

Hva koster skadedyrkontroll?

Selv om skadedyr er uønsket og må bekjempes, vil det altid bli snakk om pris for å bli kvitt skadedyrene. Dersom man starter med skadedyrbekjempelse feil vil man i mange tilfeller ende opp med store ekstrakostnader. Ofte er det billigere og bedre å ringe en skadedyrtekniker for hjelp før angrepet blir for omfattende. Når skadedyr skal bekjempes må vi tenke også på miljøet. kontrollere skadedyr bør utføres på en måte som begrenser bruken av kjemiske preparater så mye som mulig. Vi reduserer miljøpåvirkningen og tilbyr våre kunder et sikkert, trygt og sunt bo- og arbeidsmiljø. Fra vår avdeling i Odda kan vi raskt rykke ut for å utføre skadedyrkontroll i hele nærområdet. Vi har god oversikt over hvilke skadedyr som ofte fører til problemer  med vår lokalkunnskap. Vi vil raskt gjøre tiltak som sikrer at skadedyrene gir så liten innvirkning som mulig hos våre kunder.

Konklusjon

Vi har lang erfaring med bekjemepelse av skadedyr og har sett det meste. Dersom du har problemer med skadedyr av noe slag, kan vi hjelpe. Alle våre teknikere er godkjente og har lang erfaring med skadedyr.

Hvis du oppdager skadedyr i din bolig, vil det være noe som påvirker din hverdag negativt. Det kan være vanskelig å bli kvitt dem og mange vil forsøke mange kjerringråd og usikre metoder. Imidlertid kan du gjøre livet ditt enklere ved å la skadedyrkontroll1 bli kvitt skadedyr raskt og effektivt.

Litt om Odda

Odda er en by og administrasjonssenter i Ullensvang kommune i Vestland fylke i Norge. Byen ligger innerst i Sørfjorden i Hardanger, og har 4 815 innbyggere per 1. januar 2021. Odda var administrasjonssenter i Odda kommune, som 1. januar 2020 ble slått sammen med Jondal og Ullensvang til nye Ullensvang kommune.

Industriarven i Odda-Tyssedal ble i 2009 oppført på Norges tentative liste til UNESCOs verdensarvliste, sammen med Rjukan–Notodden industriarv.

Informasjon er hentet fra Wikipedi

Ta kontakt
Scroll to Top