Skadedyrkontroll

For å utføre skadedyrkontroll på en trygg og effektiv måte, må man ha kunnskap, erfaring, tålmodighet og riktig utstyr.
Vi utfører Skadedyrbekjempelse uten fare for miljø og helse. Vi velger alltid den sikreste metoden for trygghet i hjemmet. Trenger du hjelp fra en profesjonell skadedyrtekniker. Fyll ut kontaktskjema så kontakter vi deg så fort vi har mulighet. Eller ta kontakt på chat nede til høyre, så svarer vi direkte hvis vi er ledige.
Diskret Norsk Skadedyrkontroll. Våre teknikere kommer i anonyme biler, uten reklame for våre tjenester.

Et skadedyr er et dyr eller et insekt som skader eller påvirker menneskers helse og velvære. En negativ innvirkning kan være av mental, fysisk eller økonomisk art.

Et dyr eller insekt regnes derfor ikke som et skadedyr hvis det ikke forårsaker noen negativ innvirkning på oss. Dette betyr at et dyr ikke betraktes som et skadedyr, før det gjør en skade. I dag er det flere typer insekter som ikke utgjør noe annet enn et ubehag. Et velkjent eksempel på det er skjeggkre. Dette insektet gjør ingen skade på oss eller våre hjem ikke, det har derfor ingen annen effekt på oss enn et psykisk ubehag. Men fordi mange mennesker opplever dette insektets tilstedeværelse som en stor plage, regnes dette som et skadedyr.

skadedyrkontroll tønsberg

Hvordan utføre skadedyrkontrollen

Vi utfører skadedyrbekjempelse på en trygg og sikker måte. I dag er det et sterkt fokus på mer miljøvennlig skadedyrbekjempelse. Metoder for skadedyrbekjempelse utvikler seg, og vi følger utviklingen nøye og bruker de nyeste og mest miljøvennlige metodene, som også har den beste effekten. Selvfølgelig vil vi at metodene våre skal være de mest effektive som gir oss et ønsket resultat raskt.

Skadedyrbekjempelse bør bare utføres av godkjente skadedyrbekjempere som er opplært til å utføre skadedyrbekjempelse på en miljøvennlig og sikker måte. Når du bruker oss, vil all omtanke for miljøet bli ivaretatt. Kampen vil følge alle retningslinjer for å være trygg for barn og kjæledyr.

rotte

Ulike typer skadedyr

I Norge er det mange typer dyr som utgjør ulike potensielle trusler. Forskjellige skadedyr krever forskjellig metoder for en vellykket skadedyrbekjempelse. Dette er noen av de mest vanlige dyrene man får problemer med i Norge:

 

Forskjellige typer skadedyrkontroll

Har du fått et insekt i hus, kan det ofte være vanskelig å vite om dette i det hele tatt er et skadedyr. De første tegnene på problemer er ofte bare følelsen av at noe er galt. Vi opplever små endringer i lukt, finner store mengder støv langs lister eller andre steder det normalt sett ikke er. Man ser oftere se maur inne, eller til og med se en maur inne på feil årstid. Man får gjerne nærmest en følelse av at det er noe som ikke stemmer. Dette er ofte første indikasjon på et skadedyrangrep.

Dersom du er usikker på hvilket skadedyr du har fått. Vi kan hjelpe deg med å identifisere dette. Du kan sende oss et bilde, med litt informasjon om hva du opplever. Vi har dyktige teknikere som raskt identifiserer hvilket skadedyr det er snakk om, eller om det er et skadedyr i det hele tatt. Veldig ofte avkrefter vi tilstedeværelse, etter innsendte bilder og informasjon.

Service og vedlikehold

Vi tilbyr ikke bare engangsbekjempelse, men også kontroll og vedlikeholdsavtaler. Ved disse oppdragene foretar vi jevnlige inspeksjoner, slik at vi kan se problemene før de blir alvorlige. Mange har god nytte av slike kontrolltiltak, siden det bidrar til å forebygge skadedyrangrep før det fører til økonomiske og andre typer belastende skader.

Våre offentlig godkjente teknikere vil gjennomføre jevnlige inspeksjoner avhengig av behov. Etter hvert besøk lages det en elektronisk skriftlig rapport som dokumenterer alle funn under selve kontrollen.   Tilstand på bygget, og eventuelle videre anbefalte tiltak blir også beskrevet ved hvert besøk.

Hvorfor velge oss?

Vi dekker områdene der du bor. Våre teknikere kjenner de lokale forholdene, med autoriserte fagfolk som kan gjennomføre sanering og skadedyrbekjempelse på en trygg og effektiv måte.

Selv om skadedyr er uønsket og må bekjempes, må vi tenke på miljøet. Skadedyrkontroll bør utføres på en måte som begrenser bruken av kjemiske preparater så mye som mulig. I veldig mange tilfeller er ikke bruk av gift overhodet nødvendig. Kjemikalier og gift bør alltid være siste utvei for å løse et problem. Vi reduserer miljøpåvirkningen og tilbyr våre kunder et sikkert, trygt og sunt bo- og arbeidsmiljø.

Fra vår lokale avdeling, kan vi raskt rykke ut for å utføre skadedyrkontroll i hele nærområdet. Vi har god oversikt over hvilke skadedyr som ofte fører til problemer med vår lokalkunnskap. Vi sikrer verdier, miljø og helse på en sikker og effektiv måte. Spør oss om skadedyrkontroll

Ønsker du å lese mer om skadedyr og skadedyrkontroll. Gå inn på FHI.no sine nettsider her