Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

bli kvitt sølvkre

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

bli kvitt sølvkre

Bli kvitt sølvkre

Har du oppdaget sølvkre i boligen din? Selv om sølvkre gjør lite skade både på bolig og mennesker, kan det være ubehagelig å ha de i boligen sin – spesielt om bestanden er blitt stor. Disse skadedyrene kan bekjempes, og det er ikke vanskelig. Sølvkre har behov for høy fuktighet for å overleve.

Hvis du har sølvkre i hjemmet, lurer du sikkert på hvordan du skal bli kvitt dem.

Her er noen ting du bør huske på:

-Sølvkre finnes oftest i fuktige kjellere og bad. Hvis du har disse områdene i hjemmet ditt, sørg for å holde dem så tørre som mulig.
-Hvis du har mye sølvkre, kan det være fordi det er en matkilde i nærheten som de tiltrekkes av. Se etter mat som kan være utelatt eller til og med gjemt i sprekker og hulrom.
-Du kan også prøve feller eller spesielle insektmidler som dreper insekter, for å bli kvitt sølvkre i hjemmet ditt.

Har du sølvkre i hjemmet, er du ikke alene. Disse irriterende insektene er vanlige skadedyr som kan være vanskelig å bli kvitt. Den gode nyheten er at det er et par ting du kan gjøre for å bli kvitt sølvkre for godt.

For det første er det viktig å forstå hva som tiltrekker sølvkre i utgangspunktet. Sølvkre tiltrekkes av steder som er fuktige og mørke. De liker også å spise cellulose og stivelse, så de finnes ofte i nærheten av matkilder som spiskammers og kjøkken.

For å bli kvitt sølvkre, må du gjøre hjemmet ditt mindre attraktivt for dem. Start med å fikse eventuelle lekkasjer og reduser fuktigheten. Du kan gjøre dette ved å bruke en avfukter eller ved å åpne vinduer for å la luften sirkulere. Du bør også rydde opp i hjemmet ditt og kvitte deg med matkilder som kan tiltrekke seg sølvkre.

Når du har gjort hjemmet ditt mindre attraktivt, kan du begynne å bruke feller eller sprøytemidler for å drepe dem. Du kan finne feller og insektmidler i din lokale jernvarehandel. Sørg for å følge instruksjonene nøye for å unngå skade på deg selv eller din familie.

Med litt innsats kan du kvitte deg med sølvkre for godt. Ved å følge tipsene ovenfor kan du gjøre hjemmet ditt mindre attraktivt for disse skadedyrene og bli kvitt dem for godt.

Ønsker du å lese mer om sølvkre, kan du lese på fhi.no

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top