Skadedyrkontroll1

Trenger du  hjelp mot skadedyr? 

Nytt skadedyrfirma i Bodø

Nord skadedyrkontroll AS

Pål Alvarez Stabæk har nå inngått samarbeide med skadedyrkontroll1 for tilby sine tjenester i Bodø og områdene rundt.
Skadedyrkontroll1 samarbeider med lokale firmaer med gode verdier, for å kunne hjelpe til i kampen mot de store. Det er ingen hemmelighet at lokale små selskaper har det tøft mot ressurser store selskaper setter inn for å kapre kundene.

Velg lokale aktører for å støtte opp om lokal kunnskap og lokale verdier.

 

Hva er skadedyr?

Skadedyr er et insekt eller dyr som utnytter en ressurs som også har interesse for oss mennesker, som forårsaker ubehag eller en skade. Ofte kan det dreie seg om et økonomisk tap. Andre dyr kan være smittebærere av sykdommer eller på ett eller annet vis er til plage eller sjenanse for menneser. Da bli disse ofte regnet som skadedyr.

Pål Stabæk har jobbet innen skadedyrnæringen i en del år, og har høy kompetanse på alle typer skadedyr. Når våre samarbeidspartnere er ute på oppdrag, har vi alltid riktig kompetanse tilgjengelig dersom en sak skulle vise seg utfordrende.

I Bodø har de siste årene det mest omfattende skadedyret vært skjeggkre. Dette insektet har vi behandlet mye, og bruker nå kun det beste utstyret, kjemikalier og metoder som er kjent.

Mus og rotter i Bodø

Husmus, Småskogmus og Rotter er vanlige i Bodø og Nordnorge. Av de tre gnagerne er den du mest sannsynlig vil støte på i hjemmet ditt, skogmusen. Denne arten er enda mer vanlig i hus enn husmusen.  

Hva er skjeggkre

Skjeggkre er vingeløse insekter. De er skjellkledde, mørkegrå og litt spraglete i fargen . De fremstår derfor som mindre sølvglinsende enn sølvkreet. Maksimal kroppslengde uten antenner og haletråder er 18 mm

Skjeggkre gjør ingen skade på boligen, men kan være ubehagelig å kraftig sjenerende. Nord skadedyrkontroll bruker anbefalte metoder fra FHI. Og innehar stor kompetanse på bekjempelse. Bekjempelsen er rask og rimelig med resultat på over 90% etter kun 1 behandling. Priser på slike behandlinger er fra 2000kr og oppover. En normal enebolig vil ha en pris på ca 3000kroner.

Maur er et stort problem om våren og sommeren

Maur kan skape store ubehag når de kommer inn i hjemmet ditt. De kan også lage skader i konstruksjonen hvis de får være der over lengre tid. Ofte er maur et tegn på at det er et underliggende problem med boligen. Derfor kan det være bra å få hjelp av en skadedyrbekjemper for å avdekke hvorfor du har fått maur i hus. Maur kan være små, men de kan skape store problemer når de flytter inn i hjemmet ditt. Maur i Norge kan variere fra 3,5mm til 18 mm, avhengig av arten.

Nord skadedyrkontroll bruker de beste midler og metoder, for at kundene skal få et godt resultat. Kompetanse og erfaring med maurbekjempelser spiller en stor rolle i hvordan resultatet blir. Våre kunder vil oppleve at de føler en trygghet i hvordan problemene blir løst.

Måker og duer, fuglesikring
Vi sikrer også boliger og næringsbygg for fugl. I Bodø har vi til tider store problemer med måker og duer. Det er i de senere årene kommet mange nye innretninger for å takle disse problemene. Vi bruker ofte kombinasjoner av utstyr for å oppnå et godt resultat. Vi har også tilgang på tekniske løsninger dersom dette skulle være et ønske.

Trenger du hjelp i kampen mot skadedyr, eller kun trenger råd om forebygging. Ta kontakt med Pål Stabæk i Nord Skadedyrkontroll AS på Tlf: 41 22 22 50

E-mail:post@nordskadedyrkontroll.no

Ta kontakt
Scroll to Top