Skadedyrkontroll1

logo-

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Har du problemer med skadedyr i Bodø eller området rundt? Ta kontakt med Nord Skadedyrkontroll. Vår lokale samarbeidspartner i Bodø.

Ta kontakt

Lokal skadedyrkontroll

Vi i Skadedyrkontroll1 Jobber hardt for å tilby god service for våre kunder. Vi velger derfor kun de beste personene å samarbeide med. Våre tjenester dekker alle typer skadedyr som kommer inn i Norske hjem. Dette gjør oss til et effektivt og allsidig valg når det gjelder skadedyrsrelaterte tjenester.

Målsettingen vår er enkel: Vi tar sikte på å eliminere eller kontrollere alle eventuelle skadedyrsproblemer, uansett hvor alvorlig det er. Vi følger opp våre behandlinger til vi har nådd vårt mål.

Skadedyrkontroll1 i Bodø utfører engangsbehandlinger, samt tilbyr vedlikeholdskontrakter for de som har et pågående problem.

Alle våre tjenester utføres på en effektiv og trygg måte for å gi deg best mulig resultat. Vi fokuserer på riktig utførelse og har som mål å eliminere alle skadedyrproblemer etter gjeldende lover og forskrifter.

Informasjon om våre tjenester er tilgjengelig på nettstedet vårt. Hvis du har noen spesifikke spørsmål, eller trenger litt mer informasjon om hva vi gjør? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gir deg gjerne informasjon og råd.

Vi yter alltid det lille ekstra for våre kunder. Vi er spesialister på vårt fagfelt og vil hjelpe deg med å bli kvitt ditt skadedyrproblem.

bodø

Å ta vare på hjemmet ditt inkluderer å holde huset i god stand, regelmessig maling, klippe plenen og generelt bygningsvedlikehold. Skadedyrbekjempelser blir forsket mye på i Norge og utlandet. Vi følger nøye med på utviklingen, slik at vi på best mulig måte kan beskytte våre kunders hjem? Her er noen måter å ansette det riktige selskapet for hjemmet ditt.

De mest vanlige skadedyrene er musrotterstokkmaursukkermaurskjeggkre og veggedyr

Sørg for at du finner et selskap som har kjennskap til alle skadedyrsrelaterte tjenester, samt god rapportering og oppfølging etter utført arbeid. Dette betyr at du må finne et selskap som spesialiserer seg på alle skadedyrene som oftest finnes i ditt lokale område. Ulike skadedyr er mer utbredt i noen områder enn andre. Derfor er det viktig at du velger et selskap med lokal erfaring om de lokale forholdene, slik som våre teknikere Bodø.

skjeggkre

Finn et selskap som forstår din frustrasjon og tar deg på alvor. Det er viktig at vi kommer raskt når du trenger hjelp.

Dersom du har problemer med Veggedyr, kakerlakker eller har rotter på kjøkkenet. Ønsker du hjelp raskt. Det er ikke greit å vente til neste uke.

I Bodø og omegn vil våre teknikere være raskt ute med å hjelpe deg.

skadedyrhjelp

Vi behandler skadedyr i alle typer bygg. Næringseiendom og private boliger. Vi er alltid i nærheten av et skadedyr som kan angripe eiendommene våre. Dette inkluderer butikker, restauranter, hoteller, lagre, industrilokaler og kontorer, samt alle typer private hjem. Vi har jobbet med alle slags virksomheter og skadedyrproblemer i Norge. Det er ikke mange problemer vi ikke har opplevd.

De tre vanligste skadedyrene for bedrifter er fugler som duer og måker, rotter og mus. Veggedyr er også ganske vanlige i hotellbransjen.

ekspert på skadedyr

Fuglesikring

Vi har effektive metoder for begrensing av fugl som duer og måker. Disse fuglene kan skape mye rot og støy i og rundt virksomheter. I Bodø er det ofte store ansamlinger med måker på bygg nede ved sjøen. Vi har derfor lang erfaring med denne problemstillingen.

Fuglesikring

Maur

Maur som anlegger reir innendørs, kan ødelegge myke byggematerialer som råteskadet trevirke eller isoporisolasjon. Maur utendørs (inkludert flygemaur) og maur som kommer inn etter mat på våren kan være til irritasjon.

Forebygge maurangrep kan gjøres ved for eksempel å bruke grus istedenfor sand under heller utendørs. Tett igjen sprekker og hull i grunnmur, ha insektnett i lufteluker og unngå myke byggematerialer innendørs. Ha grov stein/pyntestein inn mot grunnmur istedenfor bed.

Hvis du allikevel ønsker blomsterbed langs grunnmur. Ha avstand mot husvegg, og velg gjerne planter som ikke bladlus liker, for maur “melker” bladlus for honningdugg.

stokkmaur

Kontroll av rotter og mus i Bodø

Rotter og mus er veldig nysgjerrige, så de vil søke å finne mat hvor som helst. De er raske til å formere seg, så noen få rotter og mus kan bli til et stort angrep ganske raskt. Dersom rotter finner rikelig med mat og et trygt sted å bo. Kan et rottepar bli til over 800 individer i løpet av et år. I kystbyer som Bodø hvor det er fiskeindustri, er det gode levevilkår for gnagere.

rotter

Veggedyr

Det finnes dessverre Veggedyr også i Bodø og områdene rundt. Vi behandler veggedyr i hjem og på overnattingssteder. Et veggedyr kan haike inn i hjemmet eller virksomheten din på bagasje, klær eller på andre gjenstander. Veggedyr som legger egg, kan raskt forårsake angrep av hundrevis av dem hjemme eller på et overnattingssted.

Våre godkjente skadedyrbekjempere vil håndtere veggedyrangrep hos kunder på en rask og effektiv måte. Vi har lang erfaring i denne typen bekjempelser. Vi bruker de seneste og mest effektive metoder for å løse disse sakene.

Veggedyr

Viktig å finne ut hvilket skadedyr du har

Det første vi gjør før vi går i gang med en skadedyrbekjempelse, er å finne ut hvilken type skadedyr du har i huset. Ikke alle dyrene du finner innendørs er et skadedyr i seg selv, eller krever skadedyrkontroll. Mange dyr og insekter forviller seg inn, men finner veien ut igjen selv etter kort tid. For eksempel, hvis du finner en kakerlakk på gulvet i huset, ikke start umiddelbart med en skadedyrbekjempelse. I Norge har vi en viltlevende kakerlakk som til tider ved et uhell går seg vill inn i boliger. Dette er markkakerlakken. Denne klarer ikke overleve inne over lengre tid. Så hvis den ikke finner veien ut igjen selv, vil den dø etter kort tid. Denne arten kan være svært lik andre kakerlakker som vi ikke ønsker i våre hjem. Vi kan hjelpe deg med å finne ut om du har et skadedyrproblem og om du har et behov for vår hjelp. Vi utfører skadedyrbekjempelse i Bodø. De vanligste skadedyrene vi finner i dette området er: mus, rotter, stokkmaur, sukkermaur, skjeggkre og veggedyr. Uansett hvilket dyr eller insekt som forårsaker problemer, har vi utstyr og erfaring for å effektivt løse problemet. 

Hjelp med skadedyr i Bodø

Husk at de beste tjenestene er de som kommer til å gi deg trygg følelse fra starten av en bekjempelse, til den er gjennomført. Velg selskapet som får deg til å føle at du virkelig er beskyttet mot skadedyr. Vi forklarer nøye gangen i alle bekjempelser, slik at du forstår prosessen i metodene og føler deg trygg. Vi er her for å ta vare på dine behov slik at du kan nyte hjemmet ditt og beskytte det mot skader hele tiden. Ta kontakt hvis du trenger hjelp med Skadedyr i Bodø eller omegn.

Alle våre skadedyrteknikere er offentlig godkjent og lang erfaring med håndtering av skadedyr.

   Les mer om forskjellige skadedyr her

 
 
skadedyrkontroll
Skroll til toppen