Skadedyrkontroll1

Trenger du  hjelp mot skadedyr? 

Skadedyrkontroll Stjørdal

Skadedyrkontroll i Stjørdal

Stjørdal har de fleste skadedyrene vi normalt sett finner i Norge. Skadedyr som musrottersukkermaurstokkmaurskjeggkre,

 sølvkrevepsveggedyrborebiller og andre typer insekter som kommer inn i hus, får vi henvendelser på også i Stjørdal.

Når du opplever et av disse skadedyrene komme inn i ditt hus, leilighet eller arbeidsplass, er behovet for en effektiv bekjempelse viktig. Vi tilpasser hver skadedyrbekjempelse til de forhold som er på det aktuelle stedet. Ingen saker er helt like og individuelle behov er nødvendig for å sikre en langsiktig løsning og som reduserer risikoen for at skadedyrene kommer tilbake.

En rotte eller mus i hjemmet ditt kan medføre mye risiko. Gnagere kan spre sykdom, og både rotter og mus kan forårsake mye skade  i hjemmet ditt. Gnaging  på strømledninger utgjør stor brannfare, vannrør som blir ødelagt kan medføre store vannskader.

mus i hus

Hva slags oppdrag utfører vi?

-Fjerning av mus i boliger
-Bli kvitt rotter i hus
-Behandling av skjeggkre
-Fjerning av vepsebol
-Bli kvitt kakerlakker
-Behandling mot stokkmaur
-Bekjempelse av sukkermaur
-Veggedyr behandling
-Behandling av borebiller

Samt andre oppdrag når det gjelder skadedyr i boliger. Vi tar også på oss oppdrag hvor vi forebygger og inspiserer boliger for skadedyrangrep.

Hvorfor velge Skadedyrkontroll1

I de områder vi ikke dekker selv, samarbeider vi med lokale mindre selskaper med høy faglig kompetanse. Vi har sett i løpet av alle årene vi har drevet med skadedyrbekjempelse at mange av de beste innen skadedyrkontroll jobber i små lokale selskaper. Skadedyrteknikere er avhengig av lokal kunnskap og varierte arbeidsoppgaver for å oppnå høy faglig kompetanse. Våre autoriserte skadedyrbekjempere vil derfor kunne hjelpe til med de aller fleste skadedyrproblemer som oppstår i ditt lokale nærmiljø. Vi gir oss ikke før vi er fornøyd.

ekspert på skadedyr

Hva er skadedyrkontroll

Skadedyr har de siste årene blitt mer og mer utbredt. Vi ønsker ikke å omgås for mye insekter og dyr i våre boliger og på våre eiendommer. Dette gjør at mengden kjemikalier brukt mot skadedyr har øket voldsomt i omfang de siste årene. Det å utføre skadedyrbekontroll på en profesjonell måte er derfor blitt mer og mer viktig. En profesjonell skadedyrbekjemper innehar kunnskap og erfaring som gjør at bekjempelser kan utføres med mindre mengder kjemikalier for et enda bedre resultat.Vi hjelper boligeiere med å redusere mengden av kjemikalier brukt for å begrense skadedyr. Bekjempelsesmidler kan i værste fall gi uønskede skader samtidig som det ikke gir ønsket effekt dersom det brukes på feil måte.

Hva koster skadedyrkontroll?

Vi forstår at skadedyrkontroll er en utgift man ikke ønsker å bruke penger på. Men ofte er dette mye billigere og mindre frustrerende enn å se penger og tid forsvinne uten at resultatene man ønsker oppnås.

Det er vanskelig å si hva skadedyrbekjempelse vil koste. Men en god start er å ta kontakt med et skadedyrfirma før man forsøker utallige lure tips og triks selv. Dette er ofte noe som gjør at en bekjempelse blir mye mer utfordrende og tidkrevende enn nødvendig.

Skadedyrkontroll hos oss oppleves som billig av mange. Det å velge et mindre skadedyrfirma vil ofte være rimeligere enn større aktører. Vårt mål er at alle våre priser skal være ærlige og ingen skjulte kostnader.

Trenger du hjelp til kontrollere skadedyr i Stjørdal

Ta kontakt med oss i skadedyrkontroll1. Vi utfører alle typer kontrollere skadedyr på en effektiv måte.

Litt om Stjørdal

Stjørdal (sørsamisk: Skïerde/Sjïeredaelie) er en kommune i Trøndelag fylke. Stjørdal er et av de brede elvedalførene ved Trondheimsfjorden. Stjørdal har rundt 24 000 innbyggere og er Trøndelags nest mest folkerike kommune etter Trondheim. Kommunesenteret Stjørdalshalsen vedtok bystatus i 1997.

Stjørdal grenser i vest til Malvik, som ligger mellom Stjørdal og Trondheim, i sør til Selbu, i øst til Meråker, og i nord til Levanger og i sjøen i nordvest til Frosta. Stjørdal er et trafikknutepunkt, hvor Europavei 14 tar av fra Europavei 6, Nordlandsbanen og Meråkerbanen møtes på Hell, Fylkesvei 705 går fra Stjørdal til Selbu, Tydal og Brekken. Trondheim lufthavn, Værnes ligger i Stjørdal og er regional hovedflyplass. Det er tre mil til Trondheim, omtrent en halvtime med bil, buss eller tog. Storlien rett over grensen i Sverige ligger en time unna.

Stjørdal er et sentrum for varehandel og transport. Olje- og gassteknologi, energi- og miljøteknologi, mekanisk produktutvikling og informasjonsteknologi er noen andre viktige bransjer i Stjørdals næringsliv. Equinors driftsadministrasjon for den midtre region i Norskehavet ligger på Tangen i Stjørdal. Nord universitet har studiested for trafikkfag og økonomisk-administrative fag på Tangen. Det er både sivil og militær aktivitet knyttet til Trondheim lufthavn, Værnes og Værnes garnison. Stjørdal er også et fruktbart jord- og skogbruksdistrikt.

Kommunen har fornminner tilbake til steinalderen; det finnes flere helleristningsfelt. Værnes var et viktig høvdingsete i Trøndelag i førkristen tid. Den over 800 år gamle Værnes kirke er Norges eldste bygning som fremdeles er i bruk. Steinvikholm slott og Hegra festning er også viktige historiske minnesmerker. Mange utenlandske turister besøker også Hell stasjon med «Gods-Expedition». Laksefisket i Stjørdalselva har lange tradisjoner. Fra Forbordsfjellet er det milevis utsikt i alle retninger utover Trøndelag.

Informasjon er hentet fra Wikipedia

Ta kontakt
Scroll to Top