Skadedyrkontroll1

Trenger du  hjelp mot skadedyr? Ta kontakt idag!

Skadedyrkontroll i restauranter

Er du plaget av det økende antallet insekter i restauranten din? Ønsker du å bli kvitt skadedyr i restauranten din snarest?

Skadedyrbekjempelse betyr en prosedyre som reduserer en art definert som en skadedyr, en del av dyreriket som påvirker menneskers liv negativt. På grunn av de strenge prinsippene for skadedyrbekjempelse i matvareindustrien må restaurant og kafé eiere kjenne til effektive skadedyrbekjempelsestiltak. Så skadedyrbekjempelse og dens prosedyrer bør tas på alvor.

Restauranter må følge strenge retningslinjer fastsatt av myndighetene for å beskytte forbrukere mot usikker mathåndtering. Så i denne artikkelen vil du fylle ut detaljer om hvorfor og hvordan du gjør skadedyrkontroll på restauranten/hotellet ditt.

Skadedyrkontroll i storkjøkken/restauranter

Restauranteiere/matleverandører har strenge sanitær- og hygieneforskrifter for å beskytte offentlig sikkerhet. Skadedyrproblemer er et mareritt for dem. Det tar bare et enkelt øyeblikk for en kunde å oppdage et insekt i maten, noe som kan være årsaken til en restaurants nedleggelse. Bekjempelse av insekter og gnagere i en næringsmiddelvirksomhet er vanskeligere enn det er for privatkunder.

Sanitetsutfordringer: De beste storkjøkkenene handler om å ha en klar plan for å ivareta sikkerhet og hygiene. Du ønsker å holde kjøkkenoverflater rene og skinnende, mens det er under overflaten endel utfordringer skjuler seg. Avløpene er et sted hvor du kanskje ikke kan se hvor matrester samles. Kombinasjonen av råtten mat og fuktighet er et lokkemiddel for skadedyr.

Skadedyr på kjøkkenet: Skadedyr elsker områder der mat og drikke søles. Det er viktig å dyprengjøre kjøkkenet regelmessig.

Åpne inngangspunkter: Små insekter kan komme inn på kjøkkenet ditt gjennom en veldig små åpninger, vanligvis bare noen få millimeter i bredden. De minste musene kan krype gjennom et åpning på 6mm. Å forsegle inngangspunkter er en viktig oppgave.

Infiserte leveranser: Den bestilte matvaren kommer ofte fra varehus og budbiler med et aktivt angrep. Du må sjekke hver gang når maten kommer. Når et insekt er funnet i leveransen, er det viktig å vurdere om de andre produktene også er angrepet.

Utilgjengelige gjemmesteder: Noen skadedyr, som kakerlakker, foretrekker å gjemme seg inne i kjøkkenapparater. Så kjøkkenet kan ha et gjemmested som ikke vil være synlig før det er et omfattende problem.

Viktigheten av skadedyrkontroll i en restaurant

Det er mange måter å forhindre skadedyr fra å infisere ditt storkjøkken når du driver din egen bedrift. Restauranter er alltid attraktive for skadedyr, som inkluderer biller, møll, fluer, maur og gnagere.

Restaurantfeil er en stor bekymring for betalende kunder som spiser maten som serveres i restaurantene. De kan spre sykdom fra person til person. Det er bedre å få en dårlig anmeldelse enn ingen anmeldelse i det hele tatt. Effektiv skadedyrbekjempelse i kommersielle virksomheter må oppfylle to kriterier:

  • Skadedyrbekjempelse starter med å være effektiv og grundig. Den må da redusere bestanden av skadedyrene som er tilstede. Du må sjekke alle hjørner, sprekker og hull for tegn på skadedyr. Finner du dem, må de utryddes umiddelbart.
  • For å tilby skadedyrkontrolltjenester må du ha alle nødvendige sertifiseringer, forsikringer og lisenser. Maten og utstyret som brukes til matlaging bør ikke være tilsmusset med insektmidler som ble brukt til skadedyrbekjempelse.

Kommersiell skadedyrkontroll

For å sikre kvaliteten på tjenesten din, er det avgjørende at du velger et skadedyrfirma som oppfyller alle juridiske forskrifter og krav. Å ansette en skadedyrkontrolltjeneste som kun bruker miljøvennlige skadedyrprodukter i sine skadedyrbekjempe vil være fordelaktig å gjøre. Dette mannskapet vil være ansvarlig for å identifisere typen skadedyrproblem og områdene som er berørt.

Konklusjon: Skadedyrkontroll er en av de viktigste hensynene for matleverandører. Fremfor alt, hold øye med å beskytte etablissementet ditt. Forhåpentligvis vil de gitte metodene være nyttige for å holde restauranten din trygg, ren og insektfri.

Trenger du hjelp med å lage et godt internkontroll system. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

 

Ta kontakt