Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Hvordan bli kvitt skjeggkre

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Hvordan bli kvitt skjeggkre

skjeggkreÅ bli kvitt Skjeggkre er blitt billigere og enklere enn det var tidligere. Skjeggkre (Ctenolepisma longicaudatum) er et skadedyr som ikke bærer på sykdommer eller skader bygninger som mange andre typer skadedyr, men når de slår seg ned i hjemmene våre har de en tendens til å bli veldig plagsomme og kan forårsake stress og psykiske forstyrrelser hos mennesker.

Hvordan bekjempe Skjeggkre

Det er idag forsket frem en veldig god metode for å bekjempe skjeggkre i boliger. Måten bruker forgiftet åte beregnet på kakerlakker. Åten heter Advion cockroach og inneholder virkestoffet Indoxacarb. Dette middelet er kun godkjent for bruk av proffesjonelle skadedyrbekjempere.

bekjempe skjeggkre

Måten den forgiftede åten skal legges på, er som mikrodråper hver 50-100 cm i hele bygningen. Alle gulvlister bør behandles med små prikker av dette middelet. Dråper kan være opptil 10-20 mg. Dette er veldig små flekker og vil ikke være veldig synlig i boligen etter behandlingen. Denne metoden bør brukes i alle rom, i hele bygningen for best effekt. Den totale mengden forgiftet åte bør ikke være stor.

Etter å ha opplevd denne behandlingsmetoden i flere år, har vi nå virkelig god statistikk på hvordan dette fungerer og hva slags resultat vi kan forvente.

Etter 1 full behandling reduseres innbyggertallet i huset med minimum 90 %. Behandlingen når dette tallet etter ca. 8-12 uker. Da forskerne brukte limfeller for å samle inn data etter behandling, fant de at reduksjonseffekten fortsatte også etter dette tidspunktet. Maksimal effekt på opptil 98 % ble målt etter 6 måneder.


skjeggkre behandling

Hvordan kan denne behandlingen ha denne langvarige effekten?

Da forskerne studerte behandlingseffekten fant de ut at hovedårsaken til denne effekten var at Indoxacarb var svært effektiv i primæreffekten (direkte forbruk), men siden skjeggkre er kannibaler, var den sekundære toksiske effekten også veldig sterk. En svært høy prosentandel av insekter som konsumerte andre insekter døde også. Dette skjedde også vider med insekter som igjen spiste disse insektene. Dette beviste at densekundære og tertiære effekten spilte en viktig rolle for de gode resultatene av disse behandlingene.

Det er usannsynlig at vi effektivt kan bli kvitt 100 % av disse insektene i hjemmene våre, ettersom de gjemmer seg dypt inne i konstruksjonen av bygninger og lever av alt organisk de kan finne. Men vår forskning og erfaring forteller oss at et kraftig angrep som forårsaker høye nivåer av ubehag i våre hjem kan kontrolleres effektivt. Befolkningen vil reduseres til et tall vi ikke føler eller ser i hjemmene våre.

Trenger du å bli kvitt skjeggkre?

Ta kontakt med oss idag for å få markedets beste priser på den absolutt beste metoden kjent for å bli kvitt skjeggkre.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Skroll til toppen