Skadedyrkontroll1

Trenger du  hjelp mot skadedyr? 

Skadedyrbekjempelse i Risør

Trenger du hjelp av et Skadedyrfirma i Risør?

Tilstedeværelsen av skadedyr i hjemmet eller på arbeidsplassen kan være en alvorlig plage og kan føre til helseproblemer og dyre reparasjoner. Skadedyr, som rotter, mus, maur, skjeggkre eller kakerlakker må fjernes så raskt som mulig etter at de er oppdaget. Det viktigste med en skadedyrbekjempelse er å finne årsaken til problemet og utbedre årsaken. Finner man årsaken til problemet vil man lettere kunne ha kontroll på skadedyr i bygg.

Våre skadedyrbekjempere dekker områdene rundt Risør, og vil kunne hjelpe raskt.

Identifiser riktig skadedyr

Når vi kommer på befaring vil vi først identifisere hvilket skadedyr du har. Risør har de fleste skadedyrene som er vanlig i Norge. Skal vi bli kvitt skadedyr må vi identifisere hvilket skadedyr du har. Dette kan høres ut som en enkel oppgave, men det er ikke alltid like enkelt. Det er viktig å identifisere skadedyret riktig slik at du kan velge riktig behandling. Når vi vet hvilken skadedyr du har å gjøre med, kan vi planlegge et tilpasset bekjempelsetiltak.

Riktig metode for bekjempelse

Det er ikke alltid like enkelt å finne riktig bekjempelsesmetode. Mange tror at alle midler og metoder kan brukes, men sannheten er at riktig metode kan avhenge av mange forskjellige faktorer. Velge man feil metode kan dette resultere i et større problem. Mange som opplever skadedyr har forsøkt mange og feil metoder før vi kommer inn for å hjelpe. Dette fører ofte til lengre, dyrere og mer komplierte bekjempelser.

Feil montert musebånd på hus er en veldig vanlig feil. I disse tilfellene er det ikke behov for kompliserte skadedyrbekjempelser. Tett igjen åpningen med musebørste så er problemet løst.

Utbedre årsaken til at skadedyr ble et problem

Det å utføre en skadeyrbekjempelse vil kun være en midlertidig løsning dersom ikke årsaken også utbedres. Mus, rotter eller insekter er ikke et problem for oss dersom de ikke er inne i boliger hvor de kan ødelegge eller påvirke oss negativt på noen måte. Når vi kommer inn for å gjøre en bekjempelse, vil det å kartlegge årsaken være den viktigste jobben vi gjør. Når vi er ferdige med jobben, skal risikoen for at skadedyr kommer tilbake være redusert.

fukt i kjeller
Fuktighetsproblemer i boliger kan ofte føre med seg problemer med insekter. Mange insekter som stokkmaur, sukkermaur, borebiller, sølvkre og flere, trives godt i fuktige omgivelser. Utbedring av fuktproblematikk vil redusere faren for skadedyr i huset.

Skadedyrbekjempelse i Risør

Skadedyrbekjempelse er å sette igang nødvendige tiltak mot et målrettet dyr eller insekt som har en negativ innvirkning på menneskelige aktiviteter. Målrettet skadedyrbekjempelse brukes til å redusere forekomsten av et skadedyr i og rundt huset ditt. Dette vil imidlertid ikke eliminere alle skadedyr 100%. Målet med skadedyrbekjempelse er å kontrollere dem til et nivå som er ikke merkbart eller akseptabelt for beboere.

ekspert på skadedyr
Bli kvitt skadedyr idag. Vi utfører markedets beste bekjempelser av skadedyr. Garantert fornøyd.

Ta kontakt idag for en uforpliktende samtale om ditt skadedyrproblem i Risør
Ta kontakt
Scroll to Top