Skadedyrkontroll1

Trenger du  hjelp mot skadedyr? 

Skadedyr i Leirvik- Skadedyrbekjempelse

Opplever du skadedyr i boligen din? Skadedyrproblem bør løses raskt. Dersom angrepet får holde påover tid, kan det gjøre skader på bolig eller påkjenningen av å ha problemer bli unødvendig store. Enten det er en invasjon av maur, veggedyr, edderkopper, skjeggkre, mus eller rotter. Ta kontakt med oss i Skadedyrkontroll1 {lokasjon]. Vi fjerner skadedyr på en effektiv måte.

1. Mus i huset

Du har kanskje hørt de kravle rundt i tak eller vegger, eller enda verre, funnet de i kjøkkenskapet. Mus er et av de vanligste skadedyrene vi må hjelpe til med i Leirvik. Det å få mus i hus eller andre bygninger er ofte en ubehagelig opplevelse. Selv om de kan se nokså søte og uskyldige ut, kan de forårsake store ødeleggelser på boliger og bygninger.

mus i hus
Mus kan gjøre skader på ledninger som skaper brannfare.

2. Rotter i hus

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. Dessverre er rotter også et problem i Leirvik. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

rotter
Rotter ødelegger og skaper problemer i boliger i løpet av kort tid.

3. Skjeggkre i hus

Skjeggkre har de siste årene hatt en stor økning i antall bekjempelser i Norge, Leirvik er dessverre ikke noen unntak. De gjør ingen skade på hus eller bolig, men kan være vanskelig å bli kvitt. Heldigvis er metoder og kostnader på slike bekjempelser utviklet seg mye de siste årene. Mange opplever psykisk stress av å ha disse i hus. Vi utfører rask og effektiv behandling mot skjeggkre. Vi har markedets beste priser og sikreste metoder. Garantert resultat.

Skjeggkre
Skjeggkre

4. Maur i hus

Maur kan skape store ubehag når de kommer inn i hjemmet ditt. De kan også lage skader i konstruksjonen hvis de får være der over lengre tid. Ofte er maur et tegn på at det er et underliggende problem med boligen. Derfor kan det være bra å få hjelp av en skadedyrbekjemper for å avdekke hvorfor du har fått maur inn i boligen. I Norge er det som oftest svart jordmaur(sukkermaur) eller stokkmaur som kommer inn i boliger å laer problemer. Maur kan være små, men de kan skape store problemer når de flytter inn i hjemmet ditt. Maur i Norge kan variere fra 3,5mm til 18 mm, avhengig av arten.

sort jordmaur
Svart jordmaur/sukkermaur
stokkmaur
Stokkmaur

5. Hva koster skadedyrkontroll

Skadedyrkontrollkostnadene varierer mye avhengig av typen og alvorlighetsgraden av angrepet. Vanligvis starter engangsbehandlinger for mindre områder rundt 2500 kr, mens mer omfattende behandlinger kan koste opptil 20000 eller mer. Hvis du har å gjøre med større, tilbakevendende angrep, må du kanskje registrere deg for en pågående plan for skadedyrbekjempelse, som kan koste alt fra 5 – 10000 pr år eller mer, avhengig av størrelsen og omfanget av tjenesten.

Skadedyrtjenester kan hjelpe deg med å bli kvitt skadedyr raskt og effektivt, og holde hjemmet og familien trygge. Med en rekke tjenester tilgjengelig, kan du velge den som passer best for dine behov og budsjett. Husk at kontroll av skadedyr er en nødvendig investering i hjemmet og familiens helse og sikkerhet. Trenger du hjelp med skadedyr i Leirvik, tak kontakt for en uforpliktende samtale.

Ta kontakt
Scroll to Top