Skadedyrkontroll1

Trenger du  hjelp mot skadedyr? 

Rotter Lyngdal skadedyr

Rotter Lyngdal

Hvis du hører skrapelyder eller har lagt merke til andre tegn på at rotter har kommet inn i huset, så må du  gjøre tiltak for å bli kvitt dem umiddelbart. Rotter er  raske til å tilpasse seg, raske på å finne mat, raske til å formere seg og kan gjøre store ødeleggelser på kort tid.Våre skadedyrbekjempere dekker områdene rundt Lyngdal, og vil kunne hjelpe raskt.

Er rotter et problem i Lyngal

Dessverre lever rotter helst der hvor mennesker bor. Skadedyr har en egen evne til å finne måter å overleve på. Det finnes to store utfordringer med gnagere: De forurenser mat og de ødelegger også bygninger og eiendommer ved å gnage seg mellom konstruksjonsmatrialer og isolasjon. rotter kan også gnage på ledninger og vannrør, noe som gir en stor fare for brann eller vannskader.

Rotter trenger kun små sprekker på 12-20mm for å komme seg igjennom, og de kan spise seg gjennom tre, plastikk og løs betong. Men fordi tennene vender innover i munnen må begynne på en kant eller en bue for å få tak.

rotter

Rotter finnes overalt i Norge, og spesielt i vinterhalvåret kommer de inn i hus og bygg for å finne mat.

Rottefeller

Å bruke feller i stedet for muse- eller rottegift, gir deg en mulighet til å unngå luktproblemer i din bolig. Du kan kaste gnagere umiddelbart. Lukten av råtne kadaver fra forgiftede gnagere inne i veggene dine er ubehagelig og kan i verste fall gjøre boligen ubeboelig over en periode.

Klappfeller er den eldste typen feller og bruker en fjærbelastet stang for å drepe en gnager når den forsøker å ta åten. Noen moderne klappfeller er laget på en tryggere måte. Risiko for barn og kjæledyr kan utløse dem er senket, ved at de er montert inne i en lukket boks.

Man kan bruke lukkede stasjoner som man plasserer klappfeller inne i. Dette gir beskyttelse for barn og kjæledyr. Disse boksene skjuler også den døde gnageren og sørger for lettere avhending av fangst.

Finnes i strøm eller gassdrevne modeller. Dette er nyere type feller som er tilgjengelige for både rotter og mus. Disse kan ofte drepe flere enn et individ og kan melde ifra om fangst.

Når du bruker feller, må du ta følgende sikkerhetstiltak. Sørg for å plassere feller på steder der barn og kjæledyr ikke har tilgang til dem, eller plassere feller i sikre bokser.

Multikill felle

Hvis rotter har kommet inn

Er du sikker på at du har rotter i boligen din ? Da må det brukes en kombinasjon av tiltak og metoder for å bli kvitt dem. Tiltak inkluderer å fjerne tilgang på mat, vann og husly. Men det viktigste tiltaket som gjøres, er å hindre at ms kommer inn i boligen igjen.

Trenger du hjelp med å bli kvitt rotter? ta kontakt for en uforpliktende samtale om dine utfordringer.

Ta kontakt
Scroll to Top