Skadedyrkontroll1

Trenger du  hjelp mot skadedyr? 

Mus Kopervik skadedyr

Hvis du har lagt merke til mus eller tegn på mus i huset, så må du  gjøre tiltak for å bli kvitt dem umiddelbart. Mus er  raske til å tilpasse seg, raske på å finne mat og dessverre også raske til å formere seg.

Våre skadedyrbekjempere dekker områdene rundt Kopervik, og vil kunne hjelpe raskt.

 

Er mus et problem i Kopervik

Dessverre lever mus helst der hvor mennesker bor. Skadedyr har en egen evne til å finne måter å overleve på. Det finnes to store utfordringer med gnagere: De forurenser mat og de ødelegger også bygninger og eiendommer ved å gnage seg mellom konstruksjonsmatrialer og isolasjon. Mus kan også gnage på ledninger og vannrør, noe som gir en stor fare for brann eller vannskader.

Mus trenger kun små sprekker på 6-7mm for å komme seg igjennom, og de kan spise seg gjennom tre, plastikk og løs betong. Men fordi tennene vender innover i munnen må begynne på en kant eller en bue for å få tak.

mus i veggen

Mus finnes overalt i Norge, og spesielt i vinterhalvåret kommer de inn i hus og bygg for å finne mat.

Musefeller 

musefelle åte

Å bruke feller i stedet for muse- eller rottegift, gir deg en mulighet til å unngå luktproblemer i din bolig. Du kan kaste gnagere umiddelbart. Lukten av råtne kadaver fra forgiftede gnagere inne i veggene dine er ubehagelig og kan i verste fall gjøre boligen ubeboelig over en periode.

Klappfeller er den eldste typen feller og bruker en fjærbelastet stang for å drepe en gnager når den forsøker å ta åten. Noen moderne klappfeller er laget på en tryggere måte. Risiko for barn og kjæledyr kan utløse dem er senket, ved at de er montert inne i en lukket boks.

Man kan bruke lukkede stasjoner som man plasserer klappfeller inne i. Dette gir beskyttelse for barn og kjæledyr. Disse boksene skjuler også den døde gnageren og sørger for lettere avhending av fangst.

Smarte musefeller

Finnes i strøm eller gassdrevne modeller. Dette er nyere type feller som er tilgjengelige for både rotter og mus. Disse kan ofte drepe flere enn et individ og kan melde ifra om fangst.

Når du bruker feller, må du ta følgende sikkerhetstiltak. Sørg for å plassere feller på steder der barn og kjæledyr ikke har tilgang til dem, eller plassere feller i sikre bokser.

Multikill felle

Hvis mus har kommet inn

Er du sikker på at du har mus i hjemmet ditt? Da må det brukes en kombinasjon av tiltak og metoder for å bli kvitt dem. Tiltak inkluderer å fjerne tilgang på mat, vann og husly. Men det viktigste tiltaket som gjøres, er å hindre at ms kommer inn i boligen igjen.

Trenger du hjelp med å bli kvitt mus? ta kontakt for en uforpliktende samtale om dine utfordringer.

 
 
 
Ta kontakt
Scroll to Top